Prao Dag 4 :D

hej hej :D Idag fick vi vara med en ny klass och dom var väldigt schysta mot oss. :)

I dag fick vi ett eget litet rum som man ska typ spackla och måla elr tapetsera i. :D Vi han bara med spacklingen och i morgon så får jag fortsätta själv eftersom min kompis ska bort :/ men det kommer nog gå bra :D.

I morgon så ska jag slipa väggarna i rumet och sen måla dom :D. Jag ska ha kinesiskt tema :D Ja just nu sitter jag och kollar på animal planet ^^ Ska försöka lägga upp bilder från prao dagarna :)


Ha det bäst!!!! :D

     Kram Jin <3

Prao Dag 2 :D

hej hej :D idag var det den andra dagen vi praoade. Jag och min kompis Julia praoar på Bolandsgymnasiet på måleri. :D
 

Det gick jätte bra fast vi var inte på måleri vi var på fordon istället i dag :D för vi hade ingen lärare som vi kunde varit hos, den vi skulle ha varit hos var tyvärr sjuk. Men iallafal så gjorde vi ordning min bil som jag nyss har fått :D. Idag åt vi lunch på IKEA ^^ det var gott :). I morgon vet jag inte vad vi ska göra men det blir nog något roligt :)

Ha en bra kväll :D

Kramis :) <3 Jin.

Hösten<3 Saknar minna kompisar <3

Hej! :D

Jag älskar verkligen hösten! Jag gillar den färgglada färgen på löven. Jag har inte skrivit på länge, jag vet förlåt för det men har varit gansa upptagen. Jag ska försöka skriva så mycket jag kan nu från och med nu :) ska försöka och lägga upp lite bilder :D

Spelat lite Wii idag bara varit hemma idag, tagit det lite lugnt. Har haft det ganska tråkigt i helgen eftersom minna vänner inte e här. Saknar minna vänner verkligen mycket :) <3

Ha det bäst! <3

Kram/ Jin

 


RSS 2.0