VILA I FRID VIKTOR

VILA I FRID VIKTOR.




Vackraste Viktor RU 2010-04/2.
En tävlingshäst i högsta grad.

Bilder



































































ja det var dom bilderna ha en jätte bra kväll.

Kompisar

hej hej igår var jag med Nelly,Elise,Gabriella och Victoria och vi hoppade studs matta,fotboll och cyckel tävling jätte roligt och jag tog några bilder.





det kommer mer bilder sen hej och ha en bra dag.

Stallet

hej hej igår var jag i stallet med min kompis Nelly.Vi hälsade på hästarna och hjälpte till i stallet och sen skulle vi fylla på vatten till alla hästarna och vi vart tvungna att gå ut och fylla på också och det spöregnade så vi vart ganska blöta hehe men det gjorde inget. Efter vi varit i stallet fick mamma och pappa hämta os eftersom vi inte kunde syckla hem men ja det var roligt jag tog några bilder under dagen också så jag vissar dom nu hej då ha en bra dag!!





























ja det var dom vackra bilderna  hihi XD

Soligt!

hej bloggen ja just nu så gör jag ingenting förutom att vara ute i solen men ja jag kanske ska vara med Elise i dag om hon kommer hem så men ja jag kanske också ska gå på musik läger på sommar lovet och det hoppas jag på¨för jag älskar musik och ja just det jag ska fråga Nelly också om hon vill följa med på det musik lägret om hon vill det men jaja ha en bra dag!!


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

Ja nu har jag vaknat hostade lite när jag vaknade och lite snorig inte roligt.
Japp just det, det är fint väder i dag inge regn.snö,eller oväder bara fint!
Och just nu lyssnar jag på rixfm och det är bra god god.
ja jag snakade om att jag hade köpt en skjorta men jag la inte up en bild på den och det är vad jag tänkte göra nu och jag försökte också ta en bild på ÅÅÅÅÅ nu är det Anna som sjunger This is my life åå den e så bra å ja förslåt att jag avbröt jag försökte ta en bild på min katt men hon rörde på sig för mycket så jag fick ingen bra bild synd jaja men HA EN BRA DAG!!


SNYGG!


Ja tänk att vi hade så mycket snö!


Och nu försvinner den HÄRLIGT! sommar men jag gillar vintern också!

Kram/Jin

Stan!

hej hej
                                               

I tisdags var jag och min kompis Nelly i stan och vi choppade lite först gick vi och kollade om vi kunde hitta några skor men det gjorde vi inte det fanns inte så mycket snyggt där, sen gick vi till New yorker och där hittade jag en jätte snygg skjorta och min kompis Nelly hittade en jätte snygg jeans klänning, sen åkte vi till djur affären för att kolla efter en fiskskål till Nelly och titta på djuren så sen åkte vi hem ja vi kollade på fler affärer såklart sen åkte vi hem ja och nu är jag förkyld och det är inte roligt alls för att jag skulle varit med bella och hampus idag men ja är man sjuk så är man det synd men men det är fint väder i dag och det är bra så ha en bra dag!!

Bilder från dagen!!








SNYGGA!
















Lite suddig
















Kram/Jin


Våren!

hej hallo!

Det är väldigt finnt väder utte nu jag älskar solen och igår när jag var hemma hos en kompis så såg jag en snödroppar dom var så vackra att man inte kunde sluta titta på dom okej kasnke inte men dom var vackra iallafal så idag så kanske jag ska på ett födelsedagskallas det är en tjej som fyller 7 hon fyller faktist idag hon heter Hanna det är min pappas gud dotter så vi kommer åka ditt idag och gratta henne så vi får vell ge henne ett STORT GRATTIS! idag men men det är inte bara det Nelly kommer hit ut på landet idag och då kanske hon följer med om hon vill det och sen kanske vi ska åka till stallet kanske jag vet inte nu men men det vissar sig ja men nu ska jag gå och ätta frukost så GLAD PÅSK!

 

Kram/Jin


RSS 2.0