Landet!

hej igår var jag med Elise och Nelly det var roligt för vi åkte i Elises backe och det var så halt att vi fick börja andvända hjälmar som vi aldrigt har behövt men nu måste vi ha det annars kan man göra och det är inte roligt men jag kan lägga in bilder på den och när vi åker den sen jaja men snart är det nyår och det ska bli roligt hihi.


HA EN BRA DAG!!!

Kram/Jin


Jag älskar julen!!

hej jga verkligen älskar julen vi hade det så trevligt igår vi åt julmat och en massa godsaker och nsen var det ju julkalparna jag fick jättebra julklappar , min egna gitarr bok , två twilight böker , pengar , presentkort och en gitarr och andra saker. men GOD JUL !!!!!!!!

Jul lov!!!!!

hej!


Nu har jag lov alltså jag slutade på måndagen det var så jobbigt för vi kunde ju ha slutat på fredag men men det ville inte lärarna så vi kollade på film och fikade och ja sen var det julshow det var roligt det fanns många talanger som var duktiga.

Och snart är det ju julafton det längtar jag till och förlåt att jag inte har lagt upp dom andra luckorna i min julkalender men jag kommer att lägga up den 24 luckan iallafal men ja GOD JUL!!!!!

 



GOD JUL ÖNSKAR Jin <3


Jins julkalender

hej förlåt att jag inte har lagt upp ochöppnat alla luckorna i min julkalender men nu ska vi öppna lucka numer 19!:)




och i luckan numer 19 är........


Den galna bergodalbanan HULKEN!

jaa det var luckan numer 19 men vi får ju se vad som blir i numer 20 det blir spännande.

Kram/Jin<3

Jins Julkalender

hej nu är det luckan 14 och vad som finns i den är SNURRE SPRÄTT!

 





Här är en bild på min julkalender och man undrar vad som finns i lucka 15. det får vi se?????????

Kram//Jin


Bilderna på den brinnande ladan!

ja nu ska jag visa er 54 bilder på den brinnande ladan men den har ju släckts men jag ville visa er bilderna som en av brandmännen tog han vissade mig en sida och då sa han att jag kunde titta på bilderna det var väldigt många bilder. men här kommer dom och skriv gärna en komentar sen!Dom har en egen sida där dom tar en massa bilder på sin sida.












































































































Den brandmannen på bilden det är den jag pratade med.




ja det var dom 52 bildern atror jag men jag hoppas att ni orkar kolla på alla bilderna när ladan bran ja det var ju synd att den bran ner men men man kunde ju inte göra så mycket mer änn att göra sitt bästa.

Kram/Jin

Andra advent

Idag är det andra advent omg vad roligt jag längtar värkligen tills det blir julafton!
jaja iallafall jag ska lägga in några bilder på vår dekoration det ska blir roligt men jaja måste göra mig ordning ska till en kompis idag!

Kram/Jin


RSS 2.0