<3333333

hej hej just nu är jag med Elise och Viccan vi sitter vid datorn, haha lata nej men vi ska typ ut nu och hitta på något.

Ja under dagarna har vi badat och solat och ja spelat fotboll hihi roligt. Elise har fått hamstrar och vi tror att honan är gravid. För just nu e hon ganska tjock. Idag kommer Nelly hem och då ska jag Elise och Ciccan vara.
Det är jätte fint väder nu jag blir jätte glad :) och det är varmt ute.




Kram/ Jin


Eclipse

hej hej ja snart är premiären till Eclipse. 30 Juni LÄNGTAR!!!!!




  Kram/Jin

Nyheter

SEX TVÅNGSGIFTERMÅL I GÖTEBORG.


Förra året tvingades minst sex ungdomar i Göteborg gifta sig mot sin vilja, men de kan vara fler.
Det framgår av en undersökning Göteborgs-Posten gjort bland Göteborgs högstadie- och gymnasieskolor.

Fem flickor och en pojke giftes bort. Tre av flickorna var 18 år medan pojken och två flickor var omyndiga. De sex ungdomarna, som skolorna känner till, hade rötter i Mellanöstern, Sydasien och Balkan.

- Sex elever är sex för många, säger Ann Lundgren (S), kommunalråd med ansvar för utbildningsfrågor. Hon konstaterar att allvarliga fel har begåtts i skolorna. Personalen borde slå larm när en elev uttrycker oro för tvångsäktenskap.

Under sommaren

Fyra av de sex ungdomarna giftes bort under sommaren. Rasool Awla, sociolog och talesperson för nätverket Män mot hedersförtryck i Göteborg, säger att det är vanligt. Många ungdomar vet att semesterresan till familjens hemland kan innebära att de tvingas till äktenskap.

- Just nu går många runt och är väldigt oroliga att bli bortgifta, säger han till GP.

Hot om tvångsgifte

Att det kan vara fler tvångsgiften kom fram under GP:s granskning i samtal med kuratorer och personer som arbetar med hedersrelaterade frågor.

Förra året bodde 40 flickor från Göteborg på vårdföretaget Grynings skyddade boenden på grund av tvångsgifte eller hot om att giftas bort.


I helgen

hej hej i helgen har jag och mina kompisar varit i stallet och vi har bakat kladdkaka hehe vi bakade tre stycken så det blev många. Jag har taggit några bilder under helgen så ja jag vissar dom. :)


Här har vi Garzon.


Garzon igen.


Här är Nelly.


Hippi.


Homer.










Homer stegrar och sparkas och springer runt.


















Sara var jätte trött.


Sippan.

Kram/Jin<3

Lite bilder

hej hej bloggen jag har inte skrivit på länge men men ja nu skriver jag. I dag hade jag tänkt att vissa er några bilder och det ska jag.



Lilla Hippi X)


jag och nelly haha visst är vi snygga ;)


Kram/Jin

Datan Dampar

hej förlåt att jag inte har bloggat på väldigt länge men min dator har dampat väldigt mycket vet ej varför men men nu funkar den igen.Idag ska jag till en kompis och ha suchi kväll med andra kompisar också så ja det  ska bli fun.
Emm ja förra helgen var jag med min kusin och den här veckan har det vel inte hänt så mycket men igår hände det något. Först gick jag, julia och felix till en kohage och matade kosorna haha det var roligt dom var väldigt glubska men ja nu ska jag vel ringa ingegerd eftersom jag kanske ska vara hundvakt och tränna spot alltså en av hundarna XD. Nu visar jag några bilder från förra helgen.



Kram/Jin

RSS 2.0