Gjorde om några bilder!

hej här kommer bilderna jag gjorde om hihi.


FÖRE


EFTER



FÖRE



EFTER




FÖRE



EFTER



FÖRE





EFTER



FÖRE




EFTER




FÖRE




EFTER



japp det var dom bilderna som jag gjorde om och ja just det var roligt på studenternas men jag var inte där länge för att jag glömde min mössa och då blev det riktigt kallt burrrr japp men jag hade roligt  hihi så ja nu ska vi typ åka hem så hej då!!

Kram/Jin

Studenternas!

hej bloggen idag ja nui alltså snart ska jag åka till studenternas och åka konståkning skridskor jag älskar verkligen att åka men men jag sitter på pappas jobb nu för att han ska köra mig dit. men men jag gör inget speciellt nu så jag har lite tråkigt men men ska åka nu så hej då!!


Kram/Jin

Morgon

hej bloggen ja nu har jag vaknat och jag e inte så trött som jag trode att jag skulle vara men men ja ja jag måste börja göra mig ordning kan inte skriva längre hej svejs.


Kram/Jin

Vin en Foki-Kalender

Alla kan delta i tävlingen och det enda ni behöver är att komentera på www.fokis.se om vilken åvanstående bilder ni gillar bäst!  LYCKA TILL!!






Kram/Jin


MOBILER

hej hej bloggenh jag har tråkigt är på pappas jobb men snart ska jag och mamma handla klädder men men jag hade tänkt att vissa er några mobiler jag har inget annat att göra så ja roligt hihi.














Kram/Jin

35 trafikolyckor i Skåne – på bara några timmar

Det hårda snöovädret har ställt till med stora problem i södra och västra Sverige. På Landvetter flygplats ställdes flera avgångar och in och i Skåne inträffade runt 35 bilolyckor under kvällen och natten.

 

Kram/Jin


Härligt!

hej bloggen idag slutade jag klockan 1 och det var jätte könt nu får jag komma hem ja jag är ju reddan hemma men men jag får nu slappa och slöa men jag måste fortfarande göra läxan men men ja nu får jag slöa och så får jag titta på tv härligt härligt men men så ja nu jag slappar och gör läxorna.

 

Kram/Jin


RSS 2.0