Påsklov!

hej!

Snart har jag påsklov ååå vad härligt bara 3 dagar kvar men ja

ses!

Kram/Jin

Sommaren!

hej blogg!

Jag saknar verkligen sommaren och Stallet det var länge sen jag var där och ja jag ska försöka tävla igen under sommarlovet men ja jag saknar verkligen hästarna i Stallet och att kunna bada men men ja och jag tänkte bara säga att jag har en kompis som har skaffat en blogg och om ni vill se den så kan ni gå in på www.anderssonsblogg.blogg.se.

Här kommer det några bilder på HÄSTARNA i stallet!!!











Kram/Jin

Saknar

hej svejs!!

Just nu pluggar jag och det är inte roligt men idag hade vi musik det var roligt och jag har bestämt mig för att börja på gitarr eftersom jag reddan har lärt mig ganska mycket själv ja så ja men jaja hej hej

..........

hej svejs

ja tyvärr så gick vi inte på cupen det var jätte synd för jag ville ju se den men jag fick inte men istället var jag med nelly och vi hade jätte roligt vi kollade på en massa roliga videos på youtube det var så roligt vi gjorde också en video med min mammas nya telefon men den videon är inte klar än och det är en jjjjjjjjjjäääääääääättttttteeee  bra video som, ja ni söker på ( Tik Tok - Ke$ha Parody) den e så rolig och han har gjort fler dom är också roliga men men ja idag kanske kanske jag och nelly åker till men vet än annars stannar vi hemma och kanske kommer vara med elise och victoria vet inte men men HÖRS!!

Och här kommer det några bilder i fredags!!













Kram/Jin

.............

hej bloggen ja igår var jag med Nelly, Elise och Victoria. Och vi hade jätte roligt vi flummande väldigt mycket men ja idag är det ju Elises Cup och jag och Nelly ska gå och titta på den och Victoria men men jag ska typ fixa mig nu och sen kommer Nelly hit för att Elise och Victoria hämtar oss hemma hos mig dom ska köra oss till platsen men ja så jag lägger in bilder sen i kväll när jag kommer hem alltså bilder på cupen men ja ha det så bra!

Kram/Jin


fotboll

hej, igår var jag och kolla på min kompis trännings match för på lördag har hon cup det ska bli roligt för det är hennes första så jag ska ta några bilder då å just det jag kom på en sak till hon och hennes lag van alla trännings matcherna men ja vi hörs!

Kram/Jin

.....

hej ja jag gör inget just nu ja förutom att jag lyssnar på musik och har spelat gitarr och jag har varit med en vän idag men men nu ja sent och är jääätttteeee tröööööött men men ha en bra kväll.





  Kram/Jin


Sorry

hej hej förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har varit bortrest i USA så ja men nu är jag ju hemma igen så nu ska jag skriva lite på min blogg hehe men ja så nu är jag på pappas jobb jag har prao men men ja hej svejs

Kram/Jin


2010 är Tigerns år

Läget är akut för världens största kattdjur. För hundra år sedan fanns det 100 000 vilda tigrar över stora delar av Asien, från Indonesiens övärld via Kina och Ryssland västerut ända bort mot Turkiet. Idag beräknas antalet vara så lågt som 3 200 mot tidigare estimerade 3 500.

På dödsbädden kallade Buddha till sig alla jordens djur. Men bara 12 kom, i tur och ordning råttan, oxen, tigern, haren, draken, ormen, hästen, geten, apan, tuppen, hunden och sist grisen. Buddha tackade genom att ge dem varsitt år. Tolv djur avlöser varandra under tolv år i kinesisk tid. Den 14 februari 2010 övergick Oxens År i Tigerns År.

Världens mest jagade djur
Jakten på tigern har varit skoningslös och bedrivits under decennier och den är fortfarande det största hotet mot det mäktiga kattdjurets överlevnad. Nästan alla delar av tigern används i traditionell orientalisk medicin och skinnet betingar ett högt pris på den illegala marknaden.

Det går att rädda tigern
Tigrar är bra på att föröka sig om det bara finns utrymme, föda och fungerande skydd. Om tolv år är det Tigerns År igen. Världsnaturfonden arbetar för att antalet tigrar ska fördubblas tills 2020.

Vad kan du göra för att skydda tigern?
Köp inte produkter och souvenirer som kommer från utrotningshotade djur, exempelvis tigervin och orientaliska traditionella mediciner som innehåller tigerdelar.



RSS 2.0